Komiķis Ņujorkā izveidojis Trampa «Twitter» ierakstu bibliotēku

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: J. DAVID AKE / TT NYHETSBYRÅN

Dienvidāfrikas Republikā dzimušais komiķis Trevors Noa Ņujorkā atklājis ASV prezidenta Donalda Trampa «Twitter» ierakstu bibliotēku. Televīzijas satīras šova «Daily Show» vadītājs Trampa «Twitter» ierakstu bibliotēku izveidojis Ņujorkā, netālu no Trampa ģimenes mājvietas debesskrāpja «Trump Tower».

Satīriskā izstāde apskatāma šajā nedēļas nogalē, un tajā cilvēkiem dota iespēja «izpētīt Donalda Trampa «Twitter» ierakstu vēsturi, zinātni un mākslu - no viņa agrīniem mēģinājumiem tukliem pirkstiem skart telefonu līdz kļūšanai par mūsu laikmeta izcilāko sociālo mediju revolucionāru», norādīja izstādes veidotāji.

«Bibliotēkā apskatāmas vizuālas instalācijas un pilnībā interaktīva pieredze visu izmēru rokām,» tie piebilda, norādot, ka arī pašiem izstādes apmeklētājiem, kas pat veidoja rindas, būs iespēja veikt «Twitter» ierakstus, sēžot uz zelta poda Baltā nama Ovālā kabineta imitācijā.

Noa, komentējot ideju par Trampa «Twitter» ierakstu bibliotēku, sacīja, ka ierasti prezidenta bibliotēka tiek veidota pēc amata termiņa beigām, tomēr neviens nezina, cik ilga būs Trampa prezidentūra, tādēļ viņš ar kolēģiem nolēmis jau tagad izveidot bibliotēku ar Trampa «nozīmīgāko veikumu» - pretrunīgi vērtējamiem ierakstiem mikroemuāru vietnē.

Līdz ar Trampa nākšanu pie varas un daudziem neierastiem lēmumiem un uzvedību, par ko komiķi un televīzijas raidījumu vadītāji veido savas parodijas un interpretācijas, ASV krasi pieaudzis dažādu humora šovu reitings un to veidotāju popularitāte.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu