Teksasā sievietei bērnu «pārmācīšana» beidzas ar abu atvašu nāvi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV Teksasas štatā 24 gadus veca divu bērnu māte Sintija Marī Randolfa (Cynthia Marie Randolph) apsūdzēta abu savu bērnu nāvē, maija beigās atstājot viņus karstā automašīnā, ziņo BBC.

Policija informē, ka Randolfa 16 mēnešus veco dēlu atstāja mašīnā ar divus gadus veco meitu, jo viņa atteicās pamest transportlīdzekli – māte nolēma bērnu «pārmācīt», atstājot mašīnā, jo uzskatījusi, ka abi spēs izkļūt no tās, kad paliks par karstu.

Kamēr bērni 35 grādu karstumā bija atstāti automašīnā, māte devās mājā smēķēt marihuānu un aizmiga uz divām līdz trīs stundām. 26. maija pēcpusdienā ap 16.30 bērni jau atrasti miruši.

Vairāku interviju laikā Randolfa policijai stāstīja atšķirīgas versijas par notikušo, taču noskaidrots, ka pēc mirušo bērnu atrašanas viņa izsita stiklu, lai izskatītos, ka bērni paši aizgājuši un ieslēgušies mašīnā, bet viņa vēlāk centusies abus glābt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu