«EasyJet» pasažieri četras stundas gaida lidmašīnas pacelšanos

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: REGIS DUVIGNAU / REUTERS

Zemo cenu aviokompānijas «EasyJet» reisa Tallina-Londona pasažieriem nācies četras stundas gaidīt lidmašīnas pacelšanos, ziņo «Postimees.ee». Šajā laikā nevienu no lidmašīnas neizlaida.

Lidaparātam pacelšanos no Tallinas lidostas vajadzēja uzsākt plkst.16.20. Taču Getvikas lidostā notikuša incidenta dēļ reiss tika aizturēts līdz plkst.20.22, kad tas beidzot uzsāka ceļu uz Londonu.

Tallinas lidostas preses pārstāvis Prīts Kofs sacīja, ka Getvikas lidostā noticis negadījums ar kanādiešu lidmašīnu, kā rezultātā uz laiku nācies slēgt skrejceļu. «EasyJet» reisa EZY 8446 piloti gaidīja atļauju pacelties no britu kolēģiem.

Kofs atzina, ka aviokompānija nolēmusi neizlaist pasažierus no lidmašīnas.

«Tādi lēmumi ir aviokompānijas kompetencē,» viņš norādīja. Ja pasažieriem būtu ļauts pamest lidmašīnu, tie pēc tam būtu no jauna jāreģistrē, kas aizņemtu laiku, kamēr piloti kuru katru brīdi gaidīja atļauju pacelties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu