Trampa tvīts trešdienas vakarā «nograuj» «Instagram»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Prezidents Donalds Tramps trešdienas vakarā «nogrāvis» «Instagram», vēsta «Independent», atsaucoties uz simtiem «Instagram» lietotāju ziņojumiem internetā.

Attēlu un video koplietošanas vietne trešdienas vakarā uzrādīja kļūdu «5xx server error» dažas minūtes pēc tam, kad Tramps savā «Twitter» profilā bija ievietojis saiti uz savu «Instagram» kontu ar vārdiem «Amerikā mēs nepielūdzam valdību, bet gan Dievu»

Kā vēsta «Independent», «Intagram» nebija pieejams aptuveni pusstundu, šobrīd gan Trampa ievietotais video no vakardienas uzstāšanās ir redzams.

Jau ziņots, ka Tramps trešdien tviterī arī paziņoja, ka transpersonas turpmāk nevarēs dienēt ASV armijā «nekādā statusā».
Ar šo lēmumu tiek atcelta politika, kas tika ieviesta 2016.gadā prezidenta Baraka Obamas administrācijas laikā.

«Pēc konsultācijām ar maniem ģenerāļiem un militārajiem ekspertiem - lūdzu, ņemiet vērā, ka Savienoto Valstu valdība transpersonas ASV armijā nepieņems un neļaus tām dienēt armijā nekādā statusā», tviterī apliecināja prezidents.

«Mūsu armijai ir jākoncentrējas uz izšķirošu un pārliecinošu uzvaru, un tā nevar sevi noslogot ar milzīgajām medicīniskajām izmaksām un traucēkļiem, ko izraisa transpersonu atrašanās armijas rindās.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu