Lidmašīnai veicot ārkārtas nosēšanos Portugāles pludmalē, miruši divi cilvēki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nelielai lidmašīnai veicot ārkārtas nosēšanos cilvēku pilnā pludmalē Portugālē, netālu no Lisabonas, bojā gājis vīrietis un maza meitene.

Abi lidmašīnas pasažieri negadījumā nav cietuši. Mirušie bijuši atpūtnieki pludmalē.

Kāds aculiecinieks laikrakstam «The Diario de Noticias» stāstīja, ka redzējis zemu lidojošu lidaparātu, tomēr viņam nav šķitis, ka notiks kaut kas slikts, līdz pat brīdim, kad atpūtnieki sākuši bēgt.

«Es biju netālu no ūdens, kad ieraudzīju lidmašīnu. Es saucu pēc saviem vecākiem, lidmašīna nogāzās smiltīs un notriecas divus cilvēkus, nāvējoši traumējot viņus un vēl vienu ievainojot, man šķiet, bet es neesmu drošs, cilvēki skrēja prom,» aģentūrai «Reuters» stāstīja kāds gados jauns aculiecinieks.

Kāds cits klātesošais pastāstījis, ka nogalinātā meitene kopā ar saviem vecākiem baudījusi atpūtu, kad noticis traģiskais negadījums, un pieaugušie nav cietuši, vēstīja «The Associated Press».

Lidmašīnas avārijas iemesli pašlaik nav zināmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu