Obamas tvīts pēc vardarbības Šarlotsvilā kļuvis par populārāko ierakstu tviterī (1)

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baltais nams

Bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas tvīts pēc sestdien piedzīvotās vardarbības Virdžīnijas štata Šarlotsvilas pilsētā baltādaino rasistu demonstrācijas laikā kļuvis par visu laiku populārāko ierakstu tviterī.

«Neviens nav piedzims, nīstot citu cilvēku viņa ādas krāsas vai viņa izcelsmes, vai viņa reliģijas dēļ...,» sestdienas vakarā tviterī ierakstīja Obama. Šī frāze ir citāts ir no Nelsona Mandelas autobiogrāfijas «Long Walk to Freedom» («Ilgais ceļš uz brīvību»). Tvītam Obama pievienojis fotogrāfiju, kurā viņš uzsmaida dažādu rasu bērnu grupai.

Trešdienas rītā tvītu ar «patīk» bija atzīmējuši 2,94 miljoni lietotāji, kas to padara par populārāko tvītu. Otrajā vietā ar 2,7 miljoniem «patīk» bija amerikāņu popdziedātājas Arianas Grandes tvīts, ko viņa ierakstīja pēc pašnāvnieka sarīkotā sprādziena viņas koncertā Mančestrā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu