Stīvs Banons atsāk «Breitbart News» vadīšanu, sola turpināt aizstāvēt Trampu

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV prezidenta Donalda Trampa bijušais vecākais stratēģis Stīvs Banons piektdien atsāka vadīt labējās ievirzes tīmekļa mediju «Breitbart News» un solīja arī turpmāk aizstāvēt prezidentu.

«Ja ir kāda neskaidrība, ļaujiet man paskaidrot: es atstāju Balto namu un dodos karā par Trampu pret viņa oponentiem – Kapitolija pakalnā, medijos, un korporatīvajā Amerikā,» Banons pavēstīja ziņu aģentūrai «Bloomberg News» savos pirmajos izteikumos, kopš piektdien tika paziņots par viņa demisiju.

«Breitbart News», kuru Banons bija vadījis pirms pievienošanās Trampa komandai, ziņoja, ka viņš piektdienas pēcpusdienā atgriezies šajā medijā kā tā vadītājs un pēc tam novadījis kompānijas vakara redakcionālo sapulci.

«Populistu – nacionālistu kustība šodien kļuva daudz spēcīgāka,» paziņoja «Breitbart News» galvenais redaktors Alekss Mārlovs. ««Breitbart» ieguva vadītāju, kurš tur pirkstu uz Trampa darba kārtības pulsa.»

Jau ziņots, ka Banons amatu pameta, kad viņa pozīciju izskatīja jaunais prezidenta personāla vadītājs Džons Kelijs.

Banons tiek uzskatīts par Trampa priekšvēlēšanu kampaņas veidotāju.

Laikraksts «New York Times» pirmdien ziņoja, ka ietekmīgais mediju magnāts Rūperts Mērdoks ieteicis Trampam atbrīvoties no Banona.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu