Jauna tendence «Facebook» pastāvēšanas vēsturē - vietni pamet pusaudži un jaunieši (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Natalia Seliverstova / Sputnik

Elektroniskā tirgus izpētes kompānija «EMarketer» prognozē, ka pirmo reizi pastāvēšanas vēsturē sociālās saziņas vietnes «Facebook» lietotāju skaits vecuma grupā no 12 līdz 17 gadiem šogad samazināsies par 3,4 procentiem, vēsta «Independent».

Šī ir pirmā reize «Facebook» pastāvēšanas vēsturē, kad tai tiek prognozēts lietotāju skaita sarukums kādā no vecuma grupām.

«EMarketer» prognozē, ka šogad «Facebook» izmantos 14,5 miljoni jauniešu vecumā no 12 līdz 17 gadiem, kas ir par 3,4 procentiem mazāk nekā pērn.

Tiek ziņots, ka pusaudži virtālajā vidē pārceļas uz «Snapchat» un «Instagram» (kā zināms, arī «Instagram» atrodas «Facebook» paspārnē).

«Facebook» turpina iekarot pasauli ar vairāk nekā diviem miljardiem lietotāju, taču jauniešiem tā vairs nešķiet tik interesanta vietne, norādījis «EMarketer» prognožu analītiķis Oskars Orozko.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu