Krievijā jūrā iegāzies autobuss, gājuši bojā 18 cilvēki

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas Krasnodaras novadā jūrā iegāzies autobuss, kā rezultātā gājuši bojā 18 cilvēki, pavēstīja vietējās varasiestādes. «Šobrīd šajā traģēdijā ir 18 bojāgājušie, bet 33 cilvēki ir guvuši ievainojumus,» teikts Krasnodaras novada Temrjukas pilsētas administrācijas paziņojumā.

Visi ievainotie nogādāti slimnīcā, piecu ievainoto stāvoklis ir smags.

Kā pavēstīja Ārkārtas situāciju ministrijas pārvalde Krasnodaras novadā, Volnas ciematā no mola jaunbūves jūrā iegāzies autobuss ar strādniekiem.

«Autobuss pieder kompānijai, kas Volnas ciemā būvē molu kompānijai «Tamaņneftegaz«. Tas veda maiņas strādniekus,» paziņoja pārvalde. Autobuss jūrā iegāzies no četru metru augstuma.

Foto: Reuters/Scanpix

Par galveno avārijas iemeslu tiek uzskatīta ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšana, ierosināta krimināllieta.

Kā pavēstīja avots tiesībsargājošās iestādēs, pēc provizoriskiem datiem, avāriju izraisīja bremžu sabojāšanās.

«Kā viens no galvenajiem iemesliem tiek izskatīta bremžu sabojāšanās. Šīs ziņas saņemtas tajā skaitā no aculieciniekiem,» sacīja avots.

Negadījums noticis Tamaņas pussalā. Tā atrodas līdzās Kerčas šaurumam, kas Krievijas okupēto Ukrainas Krimas pussalu atdala no Krievijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu