Stokholmā uzbrukumā ar nazi savainots policists

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Stokholmas centrā ceturtdien noticis uzbrukums ar nazi, kurā savainots policists, ziņo likumsargi. Policija sākusi sākotnējo izmeklēšanu lietā par slepkavības mēģinājumu.

Uzbrukums noticis Pilsoņu laukuma («Medborgarplatsen») rajonā ap plkst. 10.40. Kā izdevumam «The Local» notikuma vietā pastāstīja policists, kādam citam policistam Stokholmas dzīvajā laukumā uzbrukts ar nazi.

Stokholmas policijas preses biroja pārstāvis apliecināja, ka viens cilvēks ir aizturēts, tomēr nevarēja apstiprināt, ka uzbrukumā būtu izmantots nazis.

«Mēs varam apstiprināt, ka Pilsoņu laukumā ievainota policijas amatpersona. Viens cilvēks ir aizturēts,» Anderss Bringelsons apliecināja izdevumam.

Savainojumi neesot dzīvībai bīstami.

Uzbrukums noticis līdzās parka «Bjorns Tradgard» metro ieejai, kas atrodas pāri ielai iepretim Pilsoņu laukumam.

Uzbrucējs bijis «šajā apvidū pazīstams vīrietis», raidorganizācijai SVT apliecināja policijas pārstāvis.

Policijas patruļas parkā «Bjorns Tradgard» nav nekas neparasts, bet tagad policijas klātbūtne tur pastiprināta, ņemot vārā, ka no cita Stokholmas centra rajona uz šo vietu pārcelta demonstrācija pret deportācijām uz Afganistānu.

Policists notikuma vietā paskaidroja, ka protestētāji nav iesaistīti uzbrukumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu