Ričards Brensons rāda «Irmas» postījumus uz savas privātās salas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu miljardieris Ričards Brensons sociālajos tīklos izrāda, kādus postījumus uz viņa privātās salas Britu Virdžīnās nodarījusi viesuļvētra «Irma». Viņa publicētajās fotogrāfijās redzamas stiprā vēja nogāztas palmas, iznestas durvis, mēbeles un ēku fragmenti.

Nekera sala ir viena no vairāk nekā 50 Britu Virdžīnu salām. Brensons sacīja, ka pēc vētras esot apciemojis citas tuvākās salas, ziņo BBC. «Pats redzēju, cik neganta un nikna bija šī vētra,» viņš raksta.

Brensons atklāj, ka vētrā neesot cietis ne viņš, ne arī viņa darbinieki un viesi.

«Mēs piedzīvojām visu laiku spēcīgākās Atlantijas okeāna vētras pilno jaudu,» savā blogā raksta Brensons. «Taču mums palaimējies, ka Nekera salas lielajā mājā ir nostiprināts pagrabs. Mums paveicies, ka visas uz salas palikušās komandas ir sveikas un veselas.»

«Desmitiem tūkstoši cilvēku zaudējuši savas mājas un iztikas līdzekļus,» uzsver Brensons.

Lielākajā daļā Britu Virdžīnu zaudēti sakari. Brensons patlaban atrodas Puertoriko, no kurienes publicē ziņojumus sociālajos tīklos un aicina sekotājus ziedot vētras seku novēršanai, kamēr viņa organizācija «Virgin Unite» palīdz vietējām ģimenēm.

Britu Virdžīnās «Irma» prasījusi piecu cilvēku dzīvības. Britu Virdžīnu premjers Orlando Smits svētdien aicinājis Lielbritānijai sniegt ilgtermiņa palīdzību salām, kurās kopumā dzīvo ap 28 000 cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu