Francijā policists nošauj visu ģimeni, jo sieva gribēja šķirties

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Francijā policists svētdien uz dzelzceļa stacijas perona nošāvis savu sievu, kā arī pāra trīs un piecus gadus vecos bērnus, bet pēc tam izdarījis pašnāvību, ziņo portāls «The Local». Briesmīgās slepkavības viņš izdarīja pēc tam, kad sieva ierosināja šķiršanos.

Policija traģiskā notikuma dienā tika izsaukta uz pāra māju, jo tur laulāto starpā norisinājās skaļš strīds. Sieviete policistiem atklāja, ka gatavojoties pamest vīru.

Vīrs izskatījās «pavisam mierīgs» un neiebilda, kad kaimiņš viņa sievu aizveda uz Nuajonas dzelzceļa staciju, kas atradās netālu no laulāto mājas Francijas ziemeļos, žurnālistiem teica prokurore Viržīnija Žirāra.

Sieviete līdzi paņēma trīs no pāra pieciem bērniem. Pārējie divi palika pie kaimiņiem.

Kamēr sieviete ar bērniem uz perona gaidīja vilcienu, pēkšņi stacijā ieradās viņas vīrs un atklāja uguni. Viņš nogalināja sievu un divus bērnus. Dzīvs palika trešais bērns - piecus gadus veca meitenīte, kuras dvīnis gāja bojā.

«Uzbrucējs ir policists, kurš strādāja Parīzes policijā un nevarēja samierināties ar sievas ieceri viņu pamest,» sacīja Žirāra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu