Itālijā ģimene iet bojā, iekrītot vulkāna krāterī

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Otrdien 11 gadus vecs zēns gāja bojā, iekrītot tūristu bieži apmeklētā vulkāna krāterī Itālijā. Mēģinot dēlu izglābt, dzīvību zaudēja arī abi viņa vecāki, vēsta raidorganizācija CNN.

Traģiskais negadījums notika Solfataras krāterī, kas atrodas Poculi pilsētā netālu no Neapoles. Krāteris ir tūristu iecienīts apskates objekts.

Neapoles policija atklāja, ka četru cilvēku ģimene atbrauca no Turīnas. 11 gadus vecais zēns ieklīdis zonā, kurā tūristiem liegts ieiet.

Solfatara ir neaktīvs vulkāns, kas gaisā izdala sēra gāzes, un tā tuvākajā apkārtnē ir plūstošās smiltis. Nav zināms, vai zēns zaudēja samaņu gāzu dēļ vai arī nevarēja tikt laukā no smiltīm. Taču, kad vecāki steidzās palīgā, krāterī iekrita arī viņi, norāda policija.

Dzīvs palika ģimenes jaunākais bērns, kurš ir septiņus gadus vecs.

«Strādāju šeit 40 gadus, bet tādu negadījumu neesmu redzējis,» ziņu aģentūrai ANSA teica Armando Gerjero, kuram pieder netālu no vulkāna esošais bārs.

Otrdien, 12.septembrī, no krātera prom tika aiznesti trīs zārki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu