Britu žurnālistu Šrilankā saplosa krokodils

TVNET/SKY
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu žurnālistam Polam Makklīnam Šrilankā uzbrucis krokodils, kad 24 gadus vecais vīrietis lagūnā mazgāja rokas, ziņo raidorganizācija SKY. Ekonomikas laikraksta «Financial Times» žurnālists uz Šrilanku bija devies ceļojumā ar draugiem.

Šrilankas policija informēja, ka Makklīna līķis atrasts dienu pēc tam, kad aculiecinieki redzēja, kā krokodils viņu ievilka ūdenī.

Nirēji atrada Makklīna mirstīgās atliekas piekrastes pilsētā Panamā.

«Uz viņa labās kājas bija sešas vai septiņas brūces,» policijas pārstāvis atklāja ziņu aģentūrai AFP. «Līķis bija iegrimis dūņās apmēram tajā pašā vietā, kur viņu pēdējoreiz redzēja cilvēki, kuri bija ar viņu.»

Nāves iemeslu oficiāli noteiks autopsijā.

«Britu tūrists bija sērfošanas vietā,» stāstīja kāds skotu atpūtnieks, kurš gribēja palikt anonīms. «Līdzās jūrai ir lagūna. Viņš aizgāja uz tualeti pie lagūnas, un viņu sagrāba krokodils.»

«Lagūnā tādu ir daudz. Cilvēki redzēja, kā virs ūdens uzšaujas rokas, un viņu aizvilka dziļumā,» viņš teica.

Makklīns bija Oksfordas Universitātes absolvents, kurš divus gadus strādāja «Financial Times». Tas bija viņa pirmais darbs pēc studiju pabeigšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu