Ugunsgrēkā bērnu atpūtas nometnē Odesā trīs bojā gājušie

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Odesā, bērnu atpūtas nometnē «Viktorija» pagājušajā naktī noticis postošs ugunsgrēks, kurā bojā gājušas trīs meitenes. Tiek ziņots arī par četriem ugunsgrēkā cietušiem bērniem.

Izsaukumu uz notikuma vietu ugunsdzēsēji saņēmuši plkst.23:34. Glābējiem ziņots, ka Kijevas rajonā Odesā bērnu sanatorijas «Viktorija» teritorijā aizdegusies divstāvu koka ēka. Pirmā ugunsdzēsēju brigāde notikuma vietā ieradusies jau 5 minūšu laikā pēc izsaukuma.

Ukrainas mediji ziņo, ka liesmas plosījušās aptuveni 1000 kvadrātmetru platībā, un to dzēšanā piedalījās 40 cilvēki, kā arī 9 tehnikas vienības.

Tā kā bērnu atpūtas nometnes tuvumā nebija hidrantu, ūdeni nācies pieviest no vairāk nekā 1200 metru liela attāluma. Bērnu evakuēšanu veikuši paši atpūtas centra darbinieki vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Liesmas pilnībā nopostījušas vienu no nometnes koka ēkām, kurā ugunsgrēka izcelšanās brīdī atradušies 42 bērni.

Ēka nodegusi gandrīz pilnībā, karstums bijis tāds, ka arī tuvējos koka namiņos sasprēgājušas logu rūtis.

Pēc liesmu apdzēšanas noskaidrots, ka pazudušas trīs meitenes vecumā no astoņiem līdz divpadsmit gadiem. Vēlāk ēkas krāsmatās atrastas apdegušas meiteņu mirstīgās atliekas.

Ukrainas policija sākusi izmeklēt ugunsgrēka cēloņus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu