Neapstiprināts video: Krievijā «Zapad 2017» laikā helikopters nejauši izšauj raķeti uz skatītājiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Militāro mācību «Zapad 2017» laikā Krievijas kaujas helikopters nejauši raidījis raķeti uz skatītājiem poligonā pie Sanktpēterburgas, kā rezultātā smagi ievainoti divi cilvēki, vēsta portāls «66.ru». Par šaubīgajā portālā publicētā video autentiskumu gan nav iespējams pārliecināties.

Kā portālam pavēstīja avots, helikopteri «Ka-52» veikuši kārtējo uzdevumu, kad bojājuma dēļ nejauši izšautas raķetes «gaiss-zeme», trāpot cilvēkiem.

Incidenta rezultātā sadegušas vismaz divas automašīnas, bet atlūzas smagi traumējušas divus cilvēkus, kuri hospitalizēti. Cietušie, domājams, ir žurnālisti.

Pēc avota teiktā, incidents noticis pirmdien vai svētdien.

Mācību «Zapad 2017» aktīvā fāze no 14. līdz 20. septembrim notiek Baltkrievijas teritorijā, kā arī trijos Krievijas poligonos.

Baltijas valstīs ir bažas, ka Krievija mācības var izmantot agresīviem nolūkiem. Militārās mācības «Zapad 2017» Baltkrievijā novēros trīs Latvijas pārstāvji, bet Krievijā - viens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu