Rietumkrastā palestīnietis nošauj trīs izraēliešus

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pie ebreju apmetnes ieejas Rietumkrastā palestīnietis otrdien atklājis uguni pret Izraēlas drošības spēkiem, nogalinot trīs izraēliešus un vienu ievainojot, paziņojusi policija. Arī uzbrucējs pēc tam tika nošauts.

Policijas paziņojumā teikts, ka uzbrucējs ieradies pie Haradaras apmetnes vārtiem kopā ar palestīniešu strādniekiem, izvilcis ieroci un sācis šaut.

«Trīs izraēlieši uzbrukumā tika nogalināti, vēl viens tika ievainots un terorists tika neitralizēts,» paziņoja policija.

Slimnīca, kurā nogādāts ievainotais, atklāja, ka viņa stāvoklis ir smags.

Kopš kārtējā vardarbības uzliesmojuma sākuma 2015.gada oktobrī gājuši bojā vismaz 295 palestīnieši, 50 izraēlieši, divi amerikāņi, divi jordānieši un pa vienam eritrejietim, sudānietim un britam, liecina ziņu aģentūras AFP apkopotā informācija.

Vairums no nogalinātajiem palestīniešiem uzbrukuši vai mēģinājuši uzbrukt garāmgājējiem, izmantojot nažus vai šaujamieročus, vai arī triekušies pūlī ar automašīnām.

Tomēr pēdējo mēnešu laikā šādu uzbrukumu skaits bija ievērojami mazinājies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu