«Kanibālisms» Krievijā: laulātu pāri tur aizdomās par cilvēku apēšanu

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Krievijā kādu laulātu pāri tur aizdomās par 30 cilvēku nogalināšanu un apēšanu pēc tam, kad uz ielas tika atrasts telefons ar šausminošām fotogrāfijām. Ja pāra vainu izdosies pierādīt, tā ieies vēsturē kā viena no nežēlīgākajām un briesmīgākajām kanibālisma lietām Krievijā, raksta CNN.

Krasnodaras dienvidos aizturēts 35 gadus vecs vīrietis un viņa 42 gadus vecā sieva. Viņi apsūdzēti apmēram 30 cilvēku nogalināšanā un apēšanā kopš 1999.gada.

Asinis stindzinošie noziegumi beidzot tika atklāti, kad Krasnodarā uz ielas tika atrasts nozaudēts mobilais tālrunis. Tajā bija saglabātas fotogrāfijas, kurās vīrietis pozē pie vairākās daļās sadalīta sievietes līķa. Nākamajā dienā sievietes mirstīgās atliekas tika atrastas maisā netālu no vietas, kur tika uziets telefons.

Policijas videoierakstā apskatāms «kanibālu» dzīvoklis.

Sākumā vīrietis apgalvoja, ka sievieti neesot nogalinājis, tikai atradis viņas līķi un ar to nofotografējies, bet pēc tam pazaudējis telefonu.

Taču vēlāk viņš atzina vainu telefona attēlos redzamās sievietes nogalināšanā, kā arī vēl vienā slepkavībā 2012.gadā.

Portāls «gazeta.ru» ziņo, ka laulātais pāris ne vien ēda savu upuru gaļu, bet arī konservēja to un veidoja šermuļus uzdzenošas fotosesijas. Pāra mājās atrasta fotogrāfija, kurā redzama uz šķīvja servēta cilvēka galva, datēta ar 1999.gadu. Tas nozīmē, ka pāris ar «kanibālismu» nodarbojies apmēram 20 gadus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu