Obama, Bušs un Klintons satiekas «Prezidentu kausa» golfa spēlē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV eksprezidenti Baraks Obama, Džordžs Bušs un Bils Klintons satikās «Prezidentu kausa» golfa spēlē, kur smaidīja kamerām un pozēja ar spēlētājiem. Tā bija pirmā reize kopš čempionāta atklāšanas 1994.gadā, kad pasākumu apmeklē trīs bijušie ASV prezidenti uzreiz.

Trijotne bija ģērbusies vienāda piegriezuma T-kreklos ar «Prezidentu kausa» logo. Visiem bijušajiem prezidentiem golfs ir iemīļots sporta veids.

Obama, kurš ASV prezidenta pienākumus beidza pildīt šogad, aizgāja no pasākuma pēc trešā mača, taču Klintons un Bušs palika līdz beigām, novēroja «Daily Mail».

Pasākumā nepiedalījās pašreizējais ASV prezidents Donalds Tramps, kaut arī viņš ir liels golfa mīļotājs. Tramps atradās ASV Nacionālās drošības padomes 70.gadadienas svinībās Vašingtonā.

«Prezidentu kausā» sacenšas divas golfa komandas - ASV un starptautiskā, kurā ir Āfrikas, Āzijas, Dienvidamerikas, Austrālijas, Meksikas un Kanādas spēlētāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu