Melānija un Ivana Trampa sastrīdas par to, kura ir īstā pirmā lēdija

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

ASV prezidenta Donalda Trampa laulātā draudzene Melānija un bijusī sieva Ivana sastrīdējušās par to, kurai pienākas tas gods saukt sevi par ASV pirmo lēdiju.

Ivana Trampa pirmdien, neilgi pirms savu memuāru «Raising Trump» publicēšanas, intervijā nodēvēja sevi par «pirmo lēdiju», lai gan viņas laulība ar ekscentrisko miljardieri tika šķirta pirms 25 gadiem. Viņa arī lielījās, ka bijušais vīrs viņai esot iedevis savu «tiešo» telefona numuru Baltajā namā, un bijušie laulātie sazvanoties ik pēc divām nedēļām.

«Man ir Baltā nama tiešais numurs, bet es viņam negribu uz turieni zvanīt, jo Melānija ir tur, un es negribu izraisīt greizsirdību vai ko tamlīdzīgu, jo es taču esmu pirmā Trampa sieva, vai ne? Esmu pirmā lēdija, vai ne?» Ivana jokoja intervijā raidorganizācijai ABC.

Trampa pašreizējā sieva Melānija nepalika atbildi parādā. «Šim bijušās sievas paziņojumam acīmredzami nav nekāda pamatojuma. Diemžēl, tā ir tikai tukša skaņa, kuras mērķis ir piesaistīt uzmanību un kalpot savtīgām interesēm,» raidorganizācijai CNN pavēstīja Melānijas Trampas pārstāve.

«Viņa ir pagodināta būt ASV pirmā lēdija,» turpina pārstāve. «Viņa šo titulu plāno izmantot, lai palīdzētu bērniem, nevis tirgotu grāmatas.»

Tramps ar Ivanu bija precējies no 1977. līdz 1992.gadam. Ivana ir Trampa meitas Ivankas, kā arī dēlu Donalda jaunākā un Ērika māte. Laulība izjuka, kad Tramps uzsāka dēku ar amerikāņu aktrisi Mārlu Meiplsu. Ivana tā laika pārdzīvojumus aprakstījusi savos memuāros.

Tramps ar Meiplsu bija precējies no 1993. līdz 1999.gadam, un laulībā piedzima viņu meita Tifānija.

Melānija par Trampa kundzi kļuva 2005.gadā. Līdz ar Trampa stāšanos ASV prezidenta amatā viņa kļuva par valsts pirmo lēdiju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu