Jaunais «Džeks Uzšķērdējs»? Zviedru žurnālistes slepkavība policijai raisa baisas aizdomas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sakarā ar zviedru žurnālistes Kimas Vallas slepkavību Zviedrijas policija atsāks izmeklēt vairākas senas slepkavības, kas notikušas Skanes reģionā Zviedrijā pirms vairākiem gadiem, vēsta Zviedrijas telekanāls TV24.

Jau ziņots, ka Kopenhāgenas policija atradusi pirms diviem mēnešiem mīklainos apstākļos nogalinātās zviedru žurnālistes Kimas Vallas galvu.

Kopenhāgenas policija divus mēnešus pēc Vallas pazušanas atradusi jūrā maisu, kurā bija pazudušās sievietes galva un kājas. Nirēji atrada vēl vienu maisu, kurā atradās Vallas drēbes. Abiem maisiem bija piesieti metāla gabala, lai tie neuzpeldētu virspusē, vēsta BBC.

TV24 vēsta, ka Skanes dienvidu reģionā vairāku gadu laikā reģistrētas aptuveni 120 neatklātas slepkavības, tostarp arī tādas, kurās upuru ķermeņi ir sadalīti.

Tiek plānots veikts DNS analīzes, lai noskaidroju, vai Pēters Madsens nav vainojams arī citās slepkavībās.

Džeks Uzšķērdējs ir iesauka maniakam, kurš tiek turēts aizdomās par vismaz piecām sieviešu slepkavībām, kuras tika pastrādātas laika posmā no 1888.gada līdz 1891.gadam Londonā. Policijai toreiz neizdevās noskaidrot slepkavas personību.

Kā ziņots, Valla Madsena zemūdenē iekāpa 10.augustā. Drīz vien zemūdene nogrima, un 46 gadus vecais Madsens tika izglābts. Viņš apgalvo, ka sieviete gāja bojā nelaimes gadījumā.

Madsenam izvirzīta apsūdzība Vallas slepkavībā un līķa apgānīšanā. Viņš noliedz vainu. Kā ziņots, Madsena datora cietajā diskā tika atrasti video ar sieviešu nogalināšanas un sakropļošanas kadriem, taču viņš uzstāj, ka video neesot viņa un cietais disks esot bijis pieejams visiem viņa kolēģiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu