Amerikāņu pedofils mēro 1600 kilometrus, lai satiktu deviņgadīgu meiteni; iekrīt policijas lamatās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

64 gadus vecs amerikānis Marks Endrū Nikolss mērojis 1600 kilometrus garu ceļu, lai satiktu internetā iepazītu deviņgadīgu meiteni, līdzi ņemot konfektes un lubrikantu. Taču laimīgā kārtā tās izrādījās policijas izliktas lamatas, un sestdien vīrietis tika aizturēts, ziņo «The Independent».

Ostinā, Teksasas štatā, dzīvojošais Nikolss ir precējies divu bērnu tēvs. Atsaucoties uz dīvainu sludinājumu, ko internetā izvietoja policija, viņš devās uz 1600 kilometru attālumā esošo Orlando, Floridā. Viņš cerēja satikt deviņus gadus vecu meiteni, ko vecāki it kā vēlējās iesaistīt modeļu biznesā un internetā meklēja pieredzes bagātus vecākus, lai «iemācītos kaut ko jaunu par mazo audzināšanu». Taču deviņgadīgā meitene patiesībā nemaz neeksistēja - sludinājumu ievietoja Orlando policijas izmeklētāji, kuri tādā veidā ķer pedofilus.

E-pastos un īsziņās «vecākiem» Nikolss rakstīja, ka gribot nodarboties ar seksu ar deviņgadīgo meitenīti, un detalizēti aprakstīja savas fantāzijas, teikts policijas ziņojumā.

Viņš arī sūtīja seksuāla rakstura ziņas policistiem, kas izlikās par meiteni.

«Marks Nikolss atbrauca no Teksasas, lai satiktu un nodarbotos ar seksu ar deviņus gadus vecu meiteni. Tā vietā viņu sagaidīja Orlando policijas departaments,» sociālajos tīklos paziņoja policija.

Nikolsu aizturēja sestdien. Pie viņa atrada divus konfekšu iepakojumus, ko bija lūgusi «meitene», kā arī lubrikanta iepakojumu.

Nikolsam uzrādīta apsūdzība mēģinājumā seksuāli izmantot mazgadīgu bērnu un citos apsūdzības punktos, kas saistīti ar mazgadīgo vervēšanu seksam internetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu