Austrijas policija iebrūk rotaļlietu veikalā, lai noskaidrotu nindzjas personību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @MevluetK

Austrijas policija triecienā ieņēmusi kādu rotaļlietu veikalu Vīnē, lai pārbaudītu nindzjas kostīmā tērpta reklāmas kampaņas darbinieka personību. Iemesls policijas ātrās reaģēšanas grupas izbraukumam bija 1.oktobrī spēkā stājušies likuma grozījumi, kas aizliedz sabiedriskās vietās valkāt seju aizsedzošu apģērbu.

Policija saņēmusi izsaukumu par likumpārkāpumu Vīnē, rotaļlietu veikalā «Lego». Speciālo uzdevumu vienība ar skaņas signāliem ieradusies notikuma vietā, iegājusi veikalā un pavēlējusi darbiniekam noņemt sejas masku. Kārtības sargi noskaidrojuši, ka nindzjas tērpu bija uzvilkusi sieviete, turklāt tas lietots profesionālo pienākumu veikšanai, tādēļ nevar tikt uzskatīts par likumpārkāpumu.

Šī nav pirmā reize, kad jaunās likumdošanas iniciatīvas dēļ Austrijas policija nonāk divdomīgā situācijā. Uzreiz pēc likuma spēkā stāšanās kārtības uzturētājiem nācās noskaidrot arī kāda haizivs tērpā ģērbta vīrieša identitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu