Minhenē vīrietis vairākiem cilvēkiem uzbrucis ar nazi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas pilsētā Minhenē, Rozenheimas laukumā un vēl vairākās vietās kāds vīrietis ar nazi šorīt uzbrucis garāmgājējiem, viņus viegli ievainojot. Policija aicina cilvēkus neuzturēties minētajās vietās, jo uzbrucējs vēl nav notverts. Visā pilsētā dzirdamas policijas automašīnu sirēnas. Aizdomās turamais ir kāds aptuveni 40 gadus vecs vīrietis, kurš pārvietojas ar melnu velosipēdu, tērpies pelēkās biksēs un zaļā sporta jakā ar mugursomu plecos.

Pēc jaunākajām ziņām, pagaidām vēl nenoskaidrotais vīrietis cilvēkiem uzbrucis piecās dažādās vietās Minhenē un sadūris piecas personas. Kaut arī sākotnēji ziņots, ka cietušo ievainojumi nav dzīvībai bīstami, vēlāk izplatīta informācija par to, ka viens no uzbrucēja upuriem tomēr esot guvis smagus ievainojumus. Par vīrieša rīcības motīviem nekādas skaidrības nav.

Policija ziņo, ka tā saņēmusi informāciju par vairākiem virzieniem, kuros aizdomās turamais varētu būt devies, tādēļ tā iesaka cilvēkiem neuzturēties Rozenheimas laukumā, kā arī Minhenes Austrumu dzelzceļa stacijas un Austrumu parka apkārtnē.

Laikraksts «Bild» ziņo, ka aizdomās turamais patlaban jau esot aizturēts un šo faktu apstiprina arī policija, taču pašlaik vēl ir jāpārbauda, vai aizturētā persona patiešām ir meklētais vīrietis.

Policija priekšpusdienā izplatījusi papildu informāciju par aizdomās turamā pazīmēm - vīrietis esot apaļīgas miesas būves, ar īsiem vidēji gaišiem matiem un neskūtu seju.

Messerstecherei am Rosenheimer Platz München - Pressekonferenz der Polizei from Abendzeitung München on Vimeo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu