Uzbrucējs ar nazi «Eho Moskvi» redakcijā sadur programmas vadītāju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nezināms vīrietis pirmdien ielauzies radiostacijas «Eho Moskvi» ēkā Maskavā un ar nazi uzbrucis programmas vadītājai Tatjanai Felgengauerei, sadurot viņu kaklā, paziņojis radiostacijas galvenais redaktors Aleksejs Venediktovs.

(Papildināta ziņa.)

Uzbrucēju aizturējusi apsardze un viņš nodots policijai.

Pēc ārstu teiktā, briesmas Felgengaueres dzīvībai nedraud, taču viņai ielikts katetrs un viņa hospitalizēta. Mediķi viņas stāvokli vērtē kā vidēji smagu. Viņai ir griezta brūce kakla priekšpusē.

Kā pavēstīja informēts avots, uzbrukums nav saistīts ar Felgengaueres profesionālo darbību, tam ir personīgs motīvs, taču radiostacijas darbinieki šādu versiju noraida, jo žurnāliste uzbrucēju nav pazinusi.

Pēc sākotnējās informācijas, uzbrucējs ir Gruzijā dzimis Izraēlas pilsonis, kurš Felgengauerei uzbrucis aiz personīgas nepatikas. Pēc apsargu teiktā, uzbrucējs atstājis neadekvāta cilvēka iespaidu.

Sakarā ar uzbrukumu ierosināta krimināllieta par slepkavības mēģinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu