Brits bildina mīļoto sievieti, lidmašīnai krītot no liela augstuma

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Londonā dzīvojošais advokāts Kriss Džīnss plānoja savu mīļoto sievieti bildināt ceļojumā laikā Bali. Taču, kad lidmašīna gaisā sāka strauji krist un no paneļiem virs pasažieru galvām izkrita skābekļa maskas, Džīnss lūdza mīļotās roku turpat lidmašīnā, domājot, ka tā varētu būt pēdējā iespēja, vēsta «The Independent».

«Laimīgā kārtā viņa teica «jā»,» Džīnss pēc pārdzīvotā sacīja telekanālam NBC. «Mēs vēlreiz to viens otram apstiprinājām pēc nolaišanās.»

Pāris ceļā uz Bali, Indonēzijā, devās no Austrālijas pilsētas Pērtas, no kurienes nāk Džīnsa saderinātā Keisija Kinčela.

Lidojums no Pērtas uz Bali parasti prasa nepilnas četras stundas. Taču pagājušonedēļ aviokompānijas «AirAsia» reisā tikai 25 minūtes pēc pacelšanās pilots «tehniskas problēmas» dēļ virzīja lidaparātu atpakaļ uz Pērtu. Lidmašīna deviņu minūšu laikā samazināja augstumu par divām trešdaļām - apmēram septiņiem kilometriem. Lai arī viss beidzās laimīgi, pasažieri piedzīvoja milzīgu izbīli.

Pāra saderināšanās bija viens no retajiem priecīgajiem notikumiem baisā lidojuma laikā. Lidojuma apkalpe tika kritizēta par klaigāšanu, raudāšanu un panikas izraisīšanu pasažieros.

Austrālijas Transporta drošības birojs izmeklē notikušo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu