Izmeklēšanā par Krievijas iejaukšanos ASV vēlēšanās izvirzītas pirmās apsūdzības

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: KEVIN LAMARQUE / REUTERS

Īpašā prokurora Roberta Millera vadītās izmeklēšanas ietvaros par Krievijas iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanās izvirzītas pirmās apsūdzības, vēsta telekanāls CNN.

Zvērinātie piektdien apstiprinājuši apsūdzības, taču federālais tiesnesis uzdevis tās neatklāt un to detaļas nav zināmas. Kā telekanālam pavēstīja avoti, piektdien veikti sagatavošanās darbi, lai jau pirmdien kādu saistībā ar apsūdzībām varētu apcietināt.

ASV Tieslietu ministrija maijā iecēla bijušo Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) direktoru Milleru par īpašo prokuroru izmeklēšanā par iespējamu Krievijas iejaukšanos 2016.gada ASV prezidenta vēlēšanās.

Millera komanda šobrīd interesējas par FIB direktora Džeimsa Komija atlaišanu sakarā ar viņa veikto Krievijas iejaukšanās izmeklēšanu, kā arī Donalda Trampa dēla tikšanos ar Krievijas juristi un Trampa tikšanos ar Krievijas amatpersonām Baltajā namā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu