«Twitter» rupjību dēļ bloķē Trampa uzticības personas kontu

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JIM LO SCALZO / EPA

Sociālais tīkls «Twitter» nobloķējis ASV prezidenta Donalda Trampa skaļā atbalstītāja un uzticības personas Rodžera Stouna kontu, šādi reaģējot uz Stouna aizvainojošajiem tvītiem, kas bija adresēti telekanāla CNN žurnālistam un komentētājai.

«Twitter» informējis Stounu, ka viņa konta darbība tiek apturēta uz trim stundām, sociālajā tīklā «Facebok» paziņoja pats Stouns. Tiesa gan, arī pirmdienas rītā Stouna konts joprojām bija bloķēts.

«Vairāki mediji ziņo, ka es esmu aizliegts uz visiem laikiem, tomēr «Twitter» nav mani informējis, ka tas būtu tā,» norādīja Stouns.

Trampa senais draugs esot reaģējis uz CNN ziņām, ka īpašā prokurora Roberta Millera vadītās izmeklēšanas, kas tiek veikta par Trampa kampaņas iespējamo sadarbību ar Krieviju, ietvaros tiks izvirzītas pirmās apsūdzības.

Stouns tviterī ierakstījis, ka CNN raidījumu vadītājs Dons Lemons ir «stulbāks par suņa sūdu» un pelnījis, ka viņu izsmej un soda.

Stouns arī publicējis CNN komentētājai Anai Navaro adresētus naidīgus tvītus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu