Kā šausmu filmā: vīrietis deviņu nocirstu galvu kolekciju savāc divos mēnešos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Japānis, kura dzīvoklī šonedēļ tika atrasti vairāki sadalīti līķi, atzinies, ka divu mēnešu laikā nogalinājis deviņus cilvēkus, vēsta raidorganizācija BBC.

27 gadus vecā japāņa Takahiro Siraisi dzīvesvietā policija ieradās, izmeklējot kādas 23 gadus vecas sievietes pazušanu. Tur viņus gaidīja bass atklājums - deviņas nogrieztas cilvēku galvas, kas bija ievietotas aukstuma kastēs, kā arī liels skaits kaulu, ziņo vietējie mediji.

Aizturētais vīrietis atzinis, ka sadalījis līķus, lai no tiem atbrīvotos. Dzīvoklī atlikušās ķermeņa daļas vīrietis bija apbēris ar kaķu tualetes kastītei paredzētām smiltīm.

Japānas policija plāno izvirzīt Siraisi apsūdzību par vairākām slepkavībām. Policija joprojām cenšas identificēt upurus.

Japānas mediji ziņo, ka Siraisi savus upurus esot atradis sociālajā tīklā «Twitter». Viņš sazinājies ar cilvēkiem, kuri tur pauduši vēlmi izdarīt pašnāvību, un uzaicinājis viņus uz savu mājokli, kur tos nogalinājis, raksta mediji.

23 gadus vecā sieviete pirms pazušanas tvītoja: «Es meklēju kādu, kas varētu mirt kopā ar mani.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu