Tramps gatavojas tikties ar Putinu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SAUL LOEB / AFP

ASV prezidenta Donalds Tramps paziņojis, ka, visticamāk, tiksies ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu nākamnedēļ Vjetnamā paredzētajā Āzijas un Klusā okeāna valstu ekonomiskās sadarbības (APEC) samita laikā.

«Tas ir ļoti svarīgs brauciens. Mums var būt tikšanās ar Putinu,» intervijā telekanālam «Fox News» pavēstīja Tramps. «Tas ir ļoti svarīgi, jo viņi var mums palīdzēt ar Ziemeļkoreju un Sīriju. Mums vajag parunāt par Ukrainu.»

APEC līderu samits Vjetnamas pilsētā Danangā notiks 6.-11.novembrī.

Līdz šim vienīgā Trampa un Putina tikšanās notika 7.jūlijā Vācijas pilsētā Hamburgā notikušajā G20 samitā, kurā viņi apsprieda situāciju Ukrainā, Sīriju, cīņu ar terorismu un kibernoziedzību, kā arī kiberdrošību.

Patlaban ASV notiek īpaša prokurora Roberta Millera izmeklēšana par Krievijas iespējamo iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanās 2016.gadā. Tās ietvaros tiek pētītas Trampam pietuvināto cilvēku saites ar Krieviju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu