Skotijas ministrs atkāpies no amata nepiedienīgas uzvedības dēļ

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Klients meklē naktstauriņu
Klients meklē naktstauriņu Foto: TVNET

Skotijas valdības bērnu aprūpes ministrs Marks Makdonalds sestdien paziņoja, ka atkāpjas no amata savas nepiedienīgās uzvedības dēļ.

«Es atvainojos visiem, kurus es esmu sarūgtinājis vai kuri manu uzvedību uzskatījuši par nepiedienīgu,» paziņoja ministrs.

«Kaut arī man pašam likās, ka esmu vienkārši asprātīgs vai centies būt draudzīgs, mana uzvedība citiem lika justies neērti vai apšaubīt manus nodomus,» skaidroja Makdonalds.

37 gadus vecais Skotu Nacionālās partijas (SNP) politiķis tuvākus paskaidrojumus nesniedza.

Kā vēsta britu raidorganizācija BBC, Makdonalds ir viens no diviem SNP biedriem, pret kuriem uzsākta izmeklēšana saistībā ar iespējamiem pārkāpumiem.

Maikls Falons šonedēļ atkāpās no Lielbritānijas aizsardzības ministra amata, pēc tam kad bija izskanējušas apsūdzības par seksuāla rakstura nepiedienīgu uzvedību.

Jau pēc Holivudu satricinājušā Hārvija Vainstaina skandāla Lielbritānijā izskanējušas vairākas apsūdzības par parlamenta deputātu nepiedienīgu uzvedību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu