Holivudas cienīgi: Zviedrijā aplaupa braucošu pasta furgonu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zviedrijas rietumos īpaši izveicīgi laupītāji iemanījušies apzagt braucošus pasta furgonus. Taču pasta uzņēmumam «PostNord», sadarbojoties ar policiju, izdevās ierakstīt bīstamo operāciju un notvert vainīgos.

Pasta sūtījumu zādzības ir izplatīta problēma, un zagļu metodes kļūst arvien viltīgākas, savā «YouTube» kanālā norāda «PostNord».

Zviedrijā kāda banda pamanījās aptīrīt pasta furgonus, kas pa ceļu traucās ar ātrumu 80 kilometri stundā. Pastam un policijai sadarbojoties, furgona kravas nodalījumā tika izvietotas kameras, lai laupītājus varētu pieķert nozieguma izdarīšanas brīdī.

Laupītāji, uzrāpušies uz vieglās automašīnas motora pārsega, atmūķēja furgona aizmugurējās durvis un ierāpās tajā. Tikuši iekšā, viņi pārmeklēja vestos sūtījumus cerībā starp tiem ieraudzīt elektrotehniku vai citas vērtīgas mantas. Pēc tam, tāpat kā tikuši iekšā, viņi arī izkļuva laukā - uzlecot uz nopakaļ braucošā auto motora pārsega.

Taču šoreiz sirojumi nebeidzās tik veiksmīgi kā plānots, jo pasta furgonu apturēja policija un apcietināja tajā esošos noziedzniekus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu