Francijā sieviete inscenē savu nolaupīšanu, lai satiktu mīļāko

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LOIC VENANCE / AFP

Francijā notiesāta sieviete, kura izlikās par nolaupītu, lai varētu būt kopā ar mīļāko. Tiesa sievietei piespriedusi sešu mēnešu nosacītu cietumsodu un 5000 eiro naudas sodu, ziņo Lielbritānijas medijs BBC.

Tāpat tiesa noteikusi, ka sievietei jāapmeklē psihologs.

25 gadus vecās Sendijas Galardas «nolaupīšana» šā gada jūlijā izraisīja plašu meklēšanas operāciju, kurā tika iesaistīti 50 karavīri un helikopters.

Galarda, kura ir galēji labējās «Nacionālās frontes» (FN) aktīviste, dzīvo kopā ar draugu, bet plānu par «nolaupīšanu» izdomājusi, lai varētu satikties ar mīļāko.

Sievietes draugs šovasar saņēma no viņas īsziņu, kurā sieviete raksta, ka viņa esot nolaupīta un ieslodzīta automašīnas bagāžniekā.

Meklēšanas operācija ilga 24 stundas, līdz sieviete atradās, paziņojot, ka viņas nolaupītāji gluži vienkārši nolēmuši viņu atbrīvot.

Galardas stāstītais policistos radīja aizdomas, jo viņas stāstā bija vairākas nesakritības un uz viņas ķermeņa nebija redzamas arī nekādas vardarbības pēdas.

Nopratināšanas laikā sieviete galu galā atzinusies, ka visu stāstu par nolaupīšanu viņa izdomājusi, lai varētu pavadīt romantisku dienu kopā ar mīļāko.

Galarda uzsvēra, ka viņas mīļākais nav bijis iesaistīts «nolaupīšanas» izgudrošanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu