Džihādisti Sīrijā uzspridzinājuši Krievijas armijas kolonnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @QalaatAlMudiq

Jabhat Fateh al-Sham teroristiskā organizācija, kas pazīstama arī kā «Levantes iekarošanas fronte», apgalvo, ka sarīkojusi sprādzienu Krievijas un Sīrijas bruņoto spēku kolonnā, izmantojot ar sprāgstvielām piepildītu automašīnu, tā ziņo Libānas aģentūra Al Masdar News. Vēlāk šīs ziņas savā Twitter kontā apstiprinājusi arī izmeklētāju grupa Conflict Intelligence Team.

Savu apgalvojumu patiesumu islāmisti apstiprinājuši ar vairākām fotogrāfijām. Teroristi apgalvo, ka diversijā nogalināti vairāki Krievijas un Sīrijas karavīri, kā arī bojātas vairākas bruņumašīnas.

Kāds cits avots Al-Masdar News savukārt pavēstījis, ka Latākijas provincē patiešām noticis sprādziens, taču tam par iemeslu kļuvusi no Krievijas gaisa spēku lidmašīnas nejauši atdalījusies degvielas tvertne. Incidents noticis pirms lidmašīnas nosēšanās Hmeimimas gaisa spēku bāzē.

Oficiālā Krievijas propagandas aģentūra RIA, atsaucoties uz aizsardzības ministriju, apgalvo, ka nekādu incidentu vai uzbrukumu Krievijas bruņotajiem spēkiem nav bijis. Hmeimimas gaisa spēku bāzes darbojas ierastajā režīmā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu