Ģimene Igaunijā piedzīvo pamatīgu izbīli: trīsgadnieku atstāj veikala stāvvietā

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pirmdienas vakarā ap plkst. 18.30 kāds garāmgājējs lielveikala stāvvietā Viljandi, Igaunijā, pamanīja mazu puiku. Lai arī laiks bija rudenīgi vēss, trīs gadus vecais zēns bija plāni ģērbts un bez apaviem, tikai zeķēs. Vīrietis ieveda puiku lielveikalā un vērsās pie darbinieka cerībā atrast puikas vecākus, taču, kad tas neizdevās, vērsās policijā, ziņo «Postimees».

Ieradušies veikalā, policisti sāka izjautāt puiku, taču bērns bija sabijies un varēja nosaukt tikai savu vārdu, vēsta policijas ieraksts sociālajā tīklā «Facebook».

Taču pēc aptuveni pusotras stundas policija saņēma zvanu no ļoti satrauktas sievietes, kura ziņoja par bērna pazušanu. Izrādījās, ka tā bija veikala stāvlaukumā atrastā puikas māte.

Viņa policijai pastāstīja, ka zēns esot iemidzis ģimenes automašīnā. Vecāki atstājuši puiku mašīnā un paši devušies iepirkties. Taču, kamēr vecāki bija prom, zēns pamodās un izkāpa no auto.Uz bērnu krēsliņa uzklātā sega izskatījās tā, it kā mazulis zem tās gulētu, tāpēc vecāki pēc iepirkšanās, neko ļaunu nenojaušot, devās mājās. Tikai atgriežoties viņi pamanīja, ka dēla mašīnā nav.

«Par laimi, viss beidzās labi, jo mūsu vidū ir daudz brīnišķīgu cilvēku, kuri nav vienaldzīgi. Patiecoties vērīgajam vīrietim un veikala darbiniekam, bērns sveiks un vesels atgriezās pie saviem vecākiem,» teikts policijas paziņojumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu