Londonā lidmašīnā ielavās bezbiļetnieks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Svētdien aviokompānijas «EasyJet» reisā no Londonas uz Ženēvu atklājies nepatīkams pārsteigums - kāds šveiciešu bezbiļetnieks pamanījās nemanīti ielavīties lidmašīnā un ieslēgties tualetē, vēsta portāls «The Local».

Lidmašīnas apkalpe pirms pacelšanās pamanīja, ka salonā esošās tualetes durvis ir aizslēgtas, kaut arī visas sēdvietas lidmašīnā bija aizņemtas. Tualetes durvis tika atvērtas un «zaķis» arestēts.

Pasažieri bija šokēti. «Mēs nesapratām, kā šis vīrietis tika izlaists cauri drošības pārbaudēm,» Šveices laikrakstam «20 Minutes» sacīja viens no pasažieriem.

Vēlāk pārmeklējot lidaparātu, nekas aizdomīgs tajā netika atrasts. Taču vairāki pasažieri nolēma lidmašīnā neatgriezties un uz galamērķi doties ar citu reisu, pastāstīja aculiecinieks.

Getvikas lidosta laikrakstam apstiprināja, ka pārkāpējs bijis 25 gadus vecs šveicietis, kurš lidostā ieradies ar derīgu lidmašīnas biļeti, taču nokavējis savu reisu uz Ženēvu. Tad viņš nolēmis ielavīties nākamajā lidaparātā, kas devās uz Šveices pilsētu.

«EasyJet» avīzei apstiprināja, ka kāds pasažieris «kļūdaini iekāpis» lidaparātā. Sākta izmeklēšana, kā tas varēja notikt.

Pirms divām nedēļām kāda septiņus gadus veca meitene bez dokumentu un biļetes uzrādīšanas iekļuva «EasyJet» lidmašīnā Ženēvā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu