Japānas dzelzceļš atvainojas par vilciena atiešanu 20 sekundes par agru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzelzceļa kompānija Japānā «no sirds» atvainojusies par to, ka viens no tās vilcieniem no perona atgāja 20 sekundes par agru, ziņo BBC. Atvainošanās par minimālo novirzīšanos no grafika izraisījusi pamatīgu izbrīnu sociālajos tīklos.

Kompānija «Tsukuba Express» paziņoja, ka vilcienam no perona bija jāatiet tieši plkst. 9:44:40 pēc vietējā laika, taču darbinieku kļūdas dēļ tas notika jau plkst. 9:44:20.

«Komanda nepietiekami rūpīgi pārbaudīja atiešanas laiku,» uzņēmums atzina savu kļūdu. «Mēs no sirds atvainojamies par sagādātajām neērtībām.»

Par vilciena pāragro atiešanu no Minami Nagarejamas stacijas uz ziemeļiem no Tokijas gan netika saņemta neviena sūdzība.

«Tokijas dzelzceļa kompānijas atvainošanās par vilciena atiešanu 20 sekundes par agru ir viena no labākajām lietām Japānā,» raksta kāds tvitera lietotājs.

«Reiz Izraēlā autobusa vadītājs par mani pasmējās, kad iespieda manus gurnus durvīs un sāka braukt, kamēr manas kājas karājās laukā no autobusa,» tvīto kāds cits. «Es tagad apskaužu japāņus.»

Japānā ir viena no precīzākajām dzelzceļa sistēmām pasaulē. Novirzes no vilcienu atiešanas grafika notiek ļoti reti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu