Pēdējoreiz redzēta, pērkot saldējumu: Lielbritānijā meklē 19 gadus vecu jaunieti

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dorsetas policija

Lielbritānijā notiek 19 gadus vecās Gajas Poupas meklēšana. Jaunā sieviete pēdējoreiz tika redzēta 7.novembrī Dorsetā, kad brauciena laikā ar radinieku piestāja degvielas uzpildes stacijā. Šonedēļ netālu no viņas pēdējās zināmās atrašanās vietas tika atrastas sieviešu drēbes, un dažas stundas pēc tam aizdomās par viņas slepkavību tika aizturēts 49 gadus vecs vīrietis, ziņo «The Independent».

Drēbes ceturtdienas rītā, deviņas dienas pēc jaunietes pazušanas, kāds garāmgājējs atrada netālu no gājēju takas, kas ved uz Dorsetas piekrasti.

Policija sākusi apkārtnes pārmeklēšanu, cerot atrast 19 gadus veco sievieti.

Pazudušās māte, aktrise Nataša Poupa, sociālajos tīklos lūgusi palīdzību jaunietes atrašanā un pieļāvusi, ka meita ir nolaupīta.

Policija publiskojusi degvielas uzpildes stacijas drošības kameru ierakstus, kuros Poupa redzama pavisam neilgi pirms pazušanas, pērkot saldējumu. Tas notika ap plkst. 14.55, bet pēdējā reize, kad viņa tika redzēta dzīva, bija plkst. 15.39. Tobrīd viņa atradās pie mājas Dorsetā, kur dzīvo 71 gadu vecā Rozmarija Dinča ar 19 gadus veco mazdēlu Neitanu Elsiju, kurš sapņo kļūt par aktieri.

Nedēļas sākumā Dinča un Elsijs tika aizturēti aizdomās par jaunietes slepkavību, bet nākamajā dienā viņus atbrīvoja.

Tagad policija pratina 49 gadus vecu vīrieti, ko ģimene identificējusi kā Dinčas dēlu Polu Elsiju.

Jaunās sievietes meklēšanā policijai un krasta apsardzei palīdz brīvprātīgie, vēsta raidorganizācija BBC.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu