Lielbritānijā pazudušo jaunieti atrod mirušu

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ANDREW MATTHEWS / TT NYHETSBYRÅN

Sestdien Dorsetā tika atrasts jaunas sievietes līķis. Policija ir pārliecināta,, ka tas pieder šomēnes mīklaini pazudušajai 19 gadus vecajai jaunietei Gajai Poupai, kuras meklēšanā iesaistījās apmēram 1000 brīvprātīgo. Policija norāda, ka uz jaunietes ķermeņa nav atrasti nekādi ievainojumi, kas norādītu, ka viņas nāvē bijis iesaistīts kāds cits cilvēks, vēsta «The Independent».

Mirstīgās atliekas tika atrastas uz lauka netālu no vietas, kur Poupa pēdējoreiz tika redzēta. Bija pagājušas 11 dienas kopš viņas pazušanas.

Policija saistībā ar Poupas pazušanu bija arestējusi trīs cilvēkus, taču vēlāk visi tika atbrīvoti bez apsūdzības izvirzīšanas.

«Nāves iemesls pagaidām nav zināms, gaidām toksikoloģijas analīžu rezultātus,» sacīja policijas pārstāvis.

Poupa cieta no epilepsijas, un pazušanas brīdī viņai līdzi nebija medikamentu.

Poupas meklēšanā iesaistījās policija, krasta apsardze un apmēram tūkstoš brīvprātīgie, kuri palīdzēja pārmeklēt kluso piekrastes pilsētiņu.

Policija publiskojusi degvielas uzpildes stacijas drošības kameru ierakstus, kuros Poupa redzama pavisam neilgi pirms pazušanas, pērkot saldējumu. Tas notika ap plkst. 14.55, bet pēdējā reize, kad viņa tika redzēta dzīva, bija plkst. 15.39.

Divas dienas pirms jaunās sievietes līķa atrašanas uz netālas gājēju takas tika atrasts sieviešu apģērbs.

Policija sākotnēji turēja aizdomās ģimeni, pie kuras mājas durvīm jauniete pēdējoreiz tika redzēta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu