Zviedru žurnālistes slepkavība: beidzot atrastas visas ķermeņa daļas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dānijas policija trešdien paziņojusi, ka atradusi mīklainos apstākļos mirušās zviedru žurnālistes Kimas Vallas labo roku, vēsta portāls «The Local». Līdz ar to beidzot atrastas visas viņas ķermeņa daļas - torss, atdalītā galva, kājas un rokas.

Kopenhāgenas policija Kjoges līcī atrada Vallas labo roku, kam, tāpat kā pārējām ķermeņa daļām, bija piesiets smagums, lai nepieļautu to uzpeldēšanu virs ūdens.

«Līdz ar to mēs pieņemam, ka roka saistīta ar zemūdenes lietu,» paziņoja Kopenhāgenas policijas galvenais izmeklētājs Jenss Mollers Jensens.

Labā roka atrasta apmēram 100 metru attālumā no vietas, kur iepriekš tika uzieta Vallas kreisā roka. Tas ir netālu no zemūdenes maršruta naktī, kad Valla gāja bojā.

Valla 10.augustā kāpa uz dāņu izgudrotāja-amatiera Pētera Madsena paštaisītās zemūdenes klāja, lai viņu intervētu. Pēc tam Valla vairs netika redzēta dzīva.

Nākamajā dienā zemūdene mīklainos apstākļos nogrima, un no tās tika izglābts 46 gadus vecais Madsens.

Madsens uzstāj, ka nezinot, kā 30 gadus vecā Valla nomira. Taču šomēnes viņš atzinās Vallas līķa sadalīšanā.

21.augustā Kopenhāgenas piekrastē atrada Vallas torsu bez rokām, kājām un galvas. Oktobrī jūrā tika atrasts maiss ar Vallas galvu un kājām.

Analizējot Vallas torsu, tajā tika atklātas 14 durtas brūces. Nav zināms, vai šie ievainojumi radušies pirms vai pēc viņas nāves.

Madsens apsūdzēts Vallas nogalināšanā un līķa sakropļošanā. Vīrietis neatzīst vainu žurnālistes slepkavībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu