Tramps: apsūdzības nepiedienīgā uzvedībā ir safabricētas

TVNET/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alex Brandon / TT NYHETSBYRÅN

ASV prezidents Donalds Tramps tviterī paziņojis, ka pret viņu izteiktās apsūdzības seksuāli nepiedienīgā uzvedībā esot nepatiesas, ziņo aģentūra AP.

Viņš raksta, ka esot kļuvis par upuri «nepatiesām apsūdzībām un safabricētiem stāstiem par sievietēm, kuras nepazīstu un/vai nekad neesmu saticis».

Trampa izteikumi tviterī publicēti dienu pēc tam, kad trīs sievietes par savām apsūdzībām sniedza intervijas telekanāla NBC raidījumam «Megyn Kelly Today». Dusmīgajā tvītā viņš arī uzbruka demokrātu senatorei Kirstenai Džilibrendai, kura pirmdien mudināja Trampu apsūdzību dēļ atkāpties no amata.

Apsūdzības pirmoreiz izskanēja Trampa priekšvēlēšanu kampaņas laikā. Trīs sievietes - Džesika Līdsa, Samanta Holveja un Reičela Kruksa - tagad aicinājušas ASV Kongresu izmeklēt Trampa uzvedību.

Kopumā Trampu seksuāli nepiedienīgā uzvedībā apsūdzējušas 16 sievietes. Vairums no viņām publiski izteicās pēc tam, kad pagājušā gada oktobrī atklātībā nonāca audioieraksts, kurā Tramps lielās ar sieviešu apgrābstīšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu