Farmācijas biznesa miljardieru mīklainā nāve: ģimene vēršas pie policijas un medijiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AFP

Policija svētdien turpina aktīvi izmeklēt Kanādā mīklainos apstākļos mirušo farmācijas biznesa miljardieru nāves.

Kā vēsta «Bloomberg», laulātā pāra ģimene vērsusies pie sabiedrības un policijas. Ģimene aicinājusi Toronto policiju veikt «rūpīgu un objektīvu izmeklēšanu». Tāpat tā lūgusi medijiem atturēties no spekulācijām par abu nāves iemesliem līdz izmeklēšanas beigām, teikts paziņojumā.

Policija joprojām gaida autopsijas rezultātus, kuriem jābūt zināmiem svētdien.

Jau ziņots, ka kanādiešu miljardieris un viņa sieva atrasti miruši savas mājas pagrabā.

Barija Šermana un viņa dzīvesbiedres Hanijas mirstīgās atliekas pamanījis nekustamā īpašuma aģents, kurš bija ieradies, lai sagatavotu pārdošanā izlikto māju potenciālo pircēju vizītei. Policijā abu laulāto nāve raksturota kā «aizdomīga», taču notikušā apstākļi joprojām ir ļoti neskaidri. Pēc policijas teiktā, nekas neliecina, ka mājā būtu notikusi ielaušanās.

Pašlaik detektīvi mēģina noskaidrot, vai abu Šermanu nāve nevarētu būt saistīta ar kādām trešajām personām.

75 gadus vecais Barijs Šermans ir dibinājis Kanādā lielāko farmācijas korporāciju Apotex un ir viens no bagātākajiem cilvēkiem šajā valstī. Kanādas miljonāru sarakstā viņš ieņēma 12 vietu un bija pazīstams arī kā filantrops. Savu līdzjūtību saistībā ar abu laulāto nāvi jau ir izteicis Kanādas premjers Džastins Trudo.

Barijs Šermans iepriekš bija iesaistīts arī vairākos tiesu darbos, kas ierosināti pēc viņa brālēnu iniciatīvas. Miljardiera radinieki uzskatīja, ka Šermans ir atņēmis viņu peļņas daļu, jo arī viņiem esot nopelni uzņēmēja panākumu sasniegšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu