ASV vilciena katastrofā dzīvību zaudējuši trīs cilvēki

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Vašingtonas štatā aptuveni 60 kilometrus uz dienvidiem no Sietlas pirmdien no sliedēm noskrienot dzelzceļa kompānijas «Amtrak» vilcienam, dzīvību zaudējuši trīs cilvēki, paziņojusi policija.

(Papildināta visa ziņa)

Vašingtonas štata policijas pārstāve apstiprināja bojāgājušo skaitu, piebilstot, ka glābēji pārmeklējuši visus vagonus. Viņa norādīja, ka apmēram 100 cilvēki ir nogādāti slimnīcās, un vairāki no tiem ir kritiskā stāvoklī.

Iepriekš kādā anonīma amatpersona aģentūrai AP bija teikuši, ka bojā gājuši vismaz seši cilvēki.

Negadījums noticis īsi pirms plkst.8.00 (pirms plkst.18.00 pēc Latvijas laika). Vilcienā atradās 85 cilvēki.

No sliedēm kopumā noskrējuši 13 vagoni. Viens vilciena sastāva vagons no dzelzceļa tilta nokritis uz automaģistrāles.

Kaut arī ir cietušas vairākas automašīnas, kas katastrofas brīdī atradās uz ceļa, bojāgājušie ir tikai to cilvēku vidū, kas bija vilcienā, norādījušas amatpersonas.

Kāda amatpersona pavēstīja aģentūrai AP, ka vilciens pirms negadījuma, iespējams, sadūries ar kādu objektu.

Varasiestādes tomēr nekādas ziņas par avārijas iespējamo cēloni nav sniegušas. Vietējās amatpersonas pirms pāris nedēļām bija brīdinājušas, ka sliedes var nebūt pietiekami drošas lielākā ātrumā braucošiem vilcieniem. Avarējušais vilciens pirmdien pirmo reizi bija devies ātrākā maršrutā no Sietlas uz Portlendu.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

    Tēmas

    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu