Trampa kampaņas vadītāju apsūdz seksuāli nepiedienīgā uzvedībā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Džoja Vila apsūdzējusi ASV prezidenta Donalda Trampa bijušo vēlēšanu kampaņas vadītāju Koriju Levandovski seksuāli nepiedienīgā uzvedībā. Levandoskis novembrī kāda kampaņas pasākumā esot mūziķei uzsitis pa pēcpusi.

Vila, kas ir pazīstama Trampa atbalstītāja un šogad «Grammy» balvas pasniegšanas ceremonijā bija ieradusies kleitā ar Trampa kampaņas saukli «Make America Great Again», paziņojusi, ka svētdien Vašingtonā kontaktējusies ar policiju, lai pieteiktu apsūdzības.

Vila sacīja ziņu vietnei «Politico» un telekanālam CNN, ka Levandovskis pieskāries pret viņas gribu, kad viņi Vašingtonas viesnīcā «Trump International» pozējuši fotogrāfiem.

Trešdien telekanāla « Fox Business» ēterā vaicāts par apsūdzībām, Levandovskis sacīja, ka lieta tiek izmeklēta.

Vilas izklāsts par notikušo vispirms parādījās intervijā, kas piektdien tika publicēta «Politico».

«Pēc fotografēšanās viņš uzsita pa manu pēcpusi tiešām stipri. Tas bija ļoti pazemojoši un šokējoši,» sacīja Vila.

Kad mūziķe paudusi savu neapmierinātību un draudējusi par notikušo ziņot, Levandovskis izturējies noraidoši un viņu pa pēcpusi papliķējis vēlreiz.

Vila atzina, ka sākotnēji nav gribējusi vērsties policijā, tomēr svētdien vērsusies ar iesniegumu par seksuāla rakstura uzbrukumu.

Vila arī paziņojusi, ka apsver domu par kandidēšanu uz ASV Kongresu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu