Brīnumskaisti kadri: Niagāras ūdenskritums ziemā

TVNET/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinoties aukstuma vilnim ASV, sals pārvērtis tūristu iecienīto Niagāras ūdenskritumu par īstu ziemas brīnumzemi. Apmeklētājus priecē neierasta ainava - no ūdenskrituma karājas lāstekas, bet apkārt augošie koki apsniguši, vēsta aģentūra AP.

«Izcili. Lai arī cik auksts būtu, uz šejieni var braukt visu cauru gadu,» stāsta amerikānis Pols Tabacinskis, kurš baudīt skaisto ainavu ieradies no Dalasas.

«Tas izskatās ļoti skaisti,» sacīja Tims Pārtins no Kentuki štata, kurš biznesa ceļojuma laikā bija nolēmis palūkoties uz Niagāras ūdenskritumu.

Foto: AP/ScanPix

Lai arī gaisa temperatūra nokritusi zem nulles, trīs ūdenskritumos uz ASV un Kanādas robežas joprojām plūst ūdens. No tā rodas migla, ko rietumu vēji parasti aiznes uz ASV.

ASV un Kanādu pārņēmis aukstuma vilnis. Tādās pilsētās kā Arkanzasa un Ņujorka aizsalušas pat strūklakas. Tas pats noticis pat Savannā, Džordžijas štatā, kur janvāra vidējā temperatūra ir +16 grādi pēc Celsija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu