Noskaties: Kalifornijā dubļu straume aiznes automašīnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kalifornijas štatā, ASV, kāds aculiecinieks nofilmējis, kā spēcīga dubļu straume pa nogāzenu ceļu aiznes «Toyota Prius» vieglo automašīnu. Pāris, kas atradās mašīnā, intervijā raidorganizācijai NBC sacīja, ka centieni izbēgt no straumes bijuši kā «filmā».

«Taču tobrīd tā bija filma, kurā spēlēju es,» stāstīja Desions Franklins, kurš automašīnā atradās kopā ar mīļoto sievieti. «Tas bija neticami. Sajust ūdens straumi un to, kā māte daba mūs nesa, bija ļoti baisi.»

Pēc stiprām lietavām Kalifornijā izveidojās dubļu straumes, kas aizrāva ielu malās novietotos auto un izpostīja mājas.

Otrdien, kad Franklina un viņa draudzenes Ašankas Givensas mājas sasniedza vētra, pāris nolēma nekavējoties doties pie drauga Bērbankā.

«Mēs paskatījāmies laukā pa logu un redzējām, kā garām traucas koki, akmeņi un dažbrīd arī automašīnas,» sacīja Givensa. Viņi salika mantas savā «Prius» un devās ceļā. Pāris stāsta, ka brīdī, kad straume nesa auto pa ielu, riepas pat neesot pieskārušās zemei. Vadītājs nevarēja ne stūrēt, ne arī nobremzēt.

Taču viss beidzās laimīgi. Straume nonesa auto lejā no uzkalna, un pēc tam Franklins atguva kontroli pār savu automašīnu. Incidentā necieta ne auto, ne arī pasažieri.

Franklins, kurš uz Kaliforniju pārcēlās no Teksasas, sacīja, ka nākamreiz, kad tiks izsludināta evakuācija, viņš dosies ceļā nekavējoties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu