Trampa medicīniskajās pārbaudēs konstatēta lieliska veselība

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MARY F. CALVERT / REUTERS

ASV prezidentam Donaldam Trampam piektdien tika veiktas medicīniskās pārbaudes pirmoreiz kopš viņa stāšanās amatā, un tajās konstatēts, ka viņam ir lieliska veselība, paziņoja viņa ārsts.

«Prezidenta fiziskās veselības pārbaudes šodien Voltera Rīda Nacionālajā armijas medicīnas centrā notika sevišķi labi,» pavēstīja viņa ārsts Ronijs Džeksons Baltā nama publicētā paziņojumā.

«Prezidentam ir lieliska veselība,» Džeksons piebilda, atzīmējot, ka viņš sniegs detalizētākas ziņas otrdien.

71 gadu vecā Trampa medicīniskās pārbaudes tika veiktas Voltera Rīda armijas slimnīcā, kas atrodas Mērilendas štata Betesdas pilsētā pie Vašingtonas.

Baltais nams pirmdien pavēstīja, ka šo pārbaužu ietvaros psihiatriskais novērtējums nav paredzēts, un uzsvēra, ka prezidenta prāts strādā izcili.

Sadusmots par žurnālista Maikla Vulfa skandalozo grāmatu «Fire and Fury: Inside the Trump White House», kurā apšaubītas Trampa gara spējas, prezidents pirmdien tviterī norādīja, ka ir «ļoti stabils ģēnijs» un «tiešām gudrs».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu