Anglijā nogalināts latvietis, kurš aizstāvēja Ukrainu no Krievijas kaujiniekiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 0629 com.ua

Gērnsijā atrasta sadedzināta automašīna ar cilvēka mirstīgajām atliekām, kas pēc policijas domām varētu būt nesen bez vēsts pazudušais Latvijas pilsonis Miks Alps. Sadegušā auto īpašnieku pašlaik ir grūti noskaidrot.

33 gadus vecais Miks Alps par pazudušu bez vēsts uzskatīts kopš pagājušās trešdienas, bet līķis sadegušajā automašīnā atrasts pirmdien. Lai precīzi identificētu bojā gājušo, vēl būs jāveic ekspertīzes.

Sadegusī automašīna, kurā atrastas mirstīgās atliekas
Sadegusī automašīna, kurā atrastas mirstīgās atliekas Foto: 0629 com.ua

Savukārt Ukrainas portāls gazeta.ua vēsta, ka Anglijā esot nogalināts latvietis Miks Alps, kurš divus gadus karojis brīvprātīgo bataljonā «Aratti» pie Mariupoles.

«Mums ir kritušie. Anglijā nogalināts mūsu cīnītājs. Viņam draudēja krievi, pēc tam atrada, nogalināja un sadedzināja auto», - teikts «Aratti» paziņojumā.

«Sicīlijas mafija ir bērnudārzs, ja salīdzina ar metodēm, kuras savu impērisko mērķu sasniegšanai izmanto Kremlis. Viņiem ir vienalga, kur nogalināt – Ukrainas austrumos, vai Eiropas centrā», sacīts paziņojumā.

Bataljona komandieris Andrejs Červeņs paudis cerību, ka tie, kas paveica šo asiņaino slepkavību, nepaliks nesodīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu