Tramps «ļoti vēlas», lai viņu iztaujā Krievijas lietas prokurors

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CARLOS BARRIA / REUTERS

ASV prezidents Donalds Tramps «ļoti vēlas» runāt ar īpašo prokuroru Robertu Milleru, kas veic izmeklēšanu par Trampa kampaņas iespējamo slepeno saziņu ar Krieviju, intervijā telekanālam CBS paziņoja Trampa advokāts Tajs Kobs.

Tramps «ļoti vēlas piesēst un izskaidrot visu, kas būtu sakāms par šiem jautājumiem», sacīja advokāts.

Kā vēl pagājušajā nedēļā norādīja Tramps, viņš nesagaida, ka viņam būs tikšanās ar Milleru.

«Ja nav bijis slepenas saziņas, šķiet mazticams, ka varētu būt iztaujāšana,» preses konferencē, kuras gaitas viņš vairākkārt atkārtoja, ka nav bijis slepenas saziņas ar Krieviju, sacīja Tramps.

Šie izteikumi bija ievērojami atšķirīgi no Tampa jūnijā teiktā, kad viņš sacīja, ka «par 100%» vēlas liecināt zem zvēresta par sarunām ar bijušo Federālā Izmeklēšanas biroja direktoru Džeimsu Komiju.

Millera komanda cita starpā izmeklē arī Trampa lēmumu maijā negaidīti no amata atbrīvot Komiju un to, vai šis lēmums bijis iecerēts, lai kaitētu Krievijas lietas izmeklēšanai, kas savukārt varētu tikt atzīts par šķēršļu likšanu tiesiskumam un patiesības noskaidrošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu