Izmeklētāji: Kanādiešu miljardieri nogalināti; iesaistīti vairāki slepkavas

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STRINGER / REUTERS

Kriminālizmeklētāji secinājuši, ka kanādiešu miljardieris Barijs Šermans un viņa sieva Hanija tikuši nogalināti, vēsta «The Independent». Decembrī pāri atrada mirušu mājās Toronto.

Nekustamā īpašuma aģents pērnā gada 15.decembrī atrada Šermanus mājā, ko pāris vēlējās pārdot. Saskaņā ar vietējo mediju ziņām izmeklētāju sākotnējā versija bija tāda, ka Šermans varētu būt nogalinājis sievu un pēc tam izdarījis pašnāvību.

Taču tagad izmeklētāji secinājuši, ka 75 gadus vecā Barija un 70 gadus vecās Hanijas Šermanas nāvē bijuši iesaistīti vairāki slepkavas.

Autopsijas rezultāti liecina, ka Šermani tika nožņaugti ar ādas jostām, kas bija aptītas viņiem ap kaklu un piesietas pie mājā esošā baseina margām. Traumas uz vīra un sievas rokas locītavām norādīja, ka pāra rokas pirms nāves tikušas sasietas kopā.

Izmeklētāju komanda secinājusi, ka Šermani tika nogalināti apmēram divas dienas pirms mirstīgo atlieku atrašanas. Hanijai Šermanai mugurā bija drēbes, kurās viņa pēdējoreiz tika redzēta.

Toronto policija norāda, ka pāra nāves apstākļi esot «aizdomīgi», taču notikušo sīkāk nekomentē.

Šermaniem ir četri bērni, kuri plāno nojaukt māju, tiklīdz kriminālizmeklētāji būs pabeiguši pierādījumu vākšanu.

75 gadus vecais Barijs Šermans ir dibinājis Kanādā lielāko farmācijas korporāciju Apotex un ir viens no bagātākajiem cilvēkiem šajā valstī. Kanādas miljonāru sarakstā viņš ieņēma 12. vietu un bija pazīstams arī kā filantrops.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu